Cserepeslemez fedés

szept 19, 20190 hozzászólás

Cserepeslemez tető

Időtálló Technologóia

A  fém tetőfedő anyagként  való felhasználása évszázadok óta létezik, és a Kr. E. 3. századra nyúlik vissza Srí Lankán. A fém tetőfedés, általában ólom vagy réz használata a 17. században került előtérbe. Az idő előrehaladásával a vas, az acél, az alumínium és a cink megfelelő keveréke alkotja általában fémtető-opcióka. Ma országszerte különféle fémtetőstílusokat alkalmaznak, mivel a fémtetőfedés az egyik legjobb választás a lakó-, kereskedelmi épületkhez.

A fém tetőfedés előnyei

Hosszú élettartam  – A fémtetők évtizedekig tarthatnak, és a legtöbb gyártó 40+ év élettartamot ígér a legtöbb horganyzott lemez esetén. Ez különösen igaz, ha helyesen telepítették és megfelelően karbantartották az évek során. Másrészt egyes  fémanyagok , mint például a réz és a cink, köztudottan 100 vagy több évig is eltartanak.

Könnyű  – A fém tetőfedés könnyebb anyag, mint a legtöbb más tetőtípus, de több mint ötször könnyebb, mint egy cseréptető.

Tartósság  – Különböző anyagokhoz, például fához, agyaghoz, műanyaghoz vagy üveghez képest a fém a legerősebb és a napsütésnek, esőnek szélnek is ellenállóbb megfelelő kivitelezés esetén.

Alacsony dölésszög sem gond – A fém tetőfedés kevésbé szigorú a minimális lejtési követelmények tekintetében, de még mindig attól függ, hogy milyen típusú lemezt használunk. Trapézlemez esetén elegendő csupán 7 fokos dölésszög is.

 

Alacsony karbantartás – Más tetőtípusokhoz képest a fémtető szükséges karbantartása általában minimális, különösen akkor, ha a tetőt helyesen telepítették. Ennek ellenére a fémtető karbantartását nem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel ez rendszert hozhat létre vagy tönkremehet, ha probléma merül fel az Ön tudta nélkül. A fémtető esetében a tisztítást és a felületi karbantartást körülbelül 18 havonta, a szerkezeti alapos karbantartást pedig körülbelül kétévente el kell végezni (általában képzett szakember végzi).

Korlátlan színválaszték – Ezt felesleges magyarázni, a legtöbb gyártó széles színpalettával rendelkezik cserepeslemez, trapézlemez vagy korcolt tetőfedő anyagok esetén.

Erről a tetőről bővebben

Tető adatai

Elkészült

2014.07.29.

Anyagok:

Lindab cserepeslemez
Polmetál ereszcsatorna

Tető helye

Szigetszentmiklós

Ezekkel foglalkozunk

Egy profi tető kivitelező szolgáltatásai

Ács munkák

Kedvező áron vállaljuk bármilyen épület ács munkát az ország egész területén!

Bádogos munkák

Az ács munkához szorosan kapcsolódó és szinte egybeolvadó szakma a bádogos, mi ebben is tudunk segíteni!

Tetőtér

Építéstől a felújításig, minden munkálat, ami a tetőtérrel kapcsolatos!

Hőszigetelés

Homlokzati és tető hőszigetelés kedvező áron profi csapattal!

Karton szigetelés

A karton szigetelés  egy üregkitöltő hőszigetelés. Elsősorban tetőterek és könnyűszerkezetes házaknál ajánljuk!

Garancia

Ez is egy szolgáltatás? IGEN! Mi nem csak beszélünk róla. Természetesen minden ember hibázhat, ha ez megtörténik mi nem tűnünk el!

Egyeztessünk időpontot

Ingyenes tetőfelmérés

A tető helyének elég a település nevét megadni.

14 + 13 =

Hívjon most!