Rólunk mondták

Valódi értékelések

Elégedett megrendelőinktől

“ Egy kis előtetőt készítettek számomra, de annál nagyobb öröm volt látni, mikor elkészült! Ők csinálták a szerkezetet és a fedést is, ami egy nagyon szép antracit, matt cserepeslemezzel történt!”

Kiss júlianna

Pásztó

“ Nagyon boldog vagyok. Istvánék szuper munkát végeztek. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan ilyen szép tetőt lehet készíteni, ennek már 2 éve és beázás nem történt szóval szakmailag is kifogástalan!”

Péter

Gödöllő

“ Közel 3 évig “hülyítettek” ácsok és tetőfedők , hogy ennyi meg annyi és jönnek, jöttek is, 2 nap után eltűntek, más pedig horribilis áron vállalta volna a javítást.. Szerencsére Istvánt választottam.”

Schmidt Dávid

Üllő

“ 180 m2-es nyeregtetőnket fedték újra cserepeslemezzel, úgy hogy a pala fent maradt, így jelentős pénzt megspórolva, mivel a szerkezet még stabil volt, ennek már 10 éve, azóta már 3 ismerősömnek csináltak tetőt.”

Szabó péter

Cegléd

“Manzárd tetőnket (remélem jól írom), fedték újra pala helyett cserepeslemezzel, azóta se beázás és jóval szebb is, szinte kitűnik a sorházak közül, ha jól emlékszem összesen 2 hét volt mire elkészült.”

Katalain

Budapest

“ Csak ajánlani tudom őket! A felmérés valóban ingyenes és 3 lehetőség közül is választhattam, hogy mit szeretnék a tetőmre rakatni, mindennek az előnyét kihangsúlyozták.”

Attila

Isaszeg

Hívjon most!